Critoku Sliramu

Critoku Sliramu
https://unsplash.com/photos/P6NhhvGIL9k

​​​​​​​Critoku Sliramu

Roso tresnaku maring sliramu
Bener-bener tulus ora ono sing palsu
Nanging opo salahku
Kowe mesti mblenjani janjimu maring aku
Esem lan guyumu marai ayem atiku
Ngerteni kabarmu marai tenang atiku

Sepurane yen tresnoku maring sliramu
Marai ganggu urep lan bahagiamu
Sepurane aku milih egoku
Kanggo mertahakno sliramu
Mergo aku emoh kelangan
Awakmu sing mesti gawe aku kelingan

Jaremu bakal nrimo aku opo anane
Nanging lapo kowe mesti nyepelehke
Opo aku salah, yen aku pengen terus
Amergo aku beneran tulus

Kadang aku wis ra betah
kudu nyerah
Kudu pasrah
Atiku bubrah
Nanging aku tetep ngarep kowe berubah
Aku mung pengen kowe ngerti
Opo sing dadi karepane ati

Aku kangen maring esem guyumu
Aku kangen guyonan karo sliramu
Sliramu sing ngewei janji-janji maring aku
Sliramu sing janji bakal bahagiakno aku
Sliramu sing wis tak pasrahi kepercayaanku


Ojo sia-siano  kepercayaanku
Ojo maneh gawe aku cidro
Ojo maneh gawe aku loro
Yen kowe yakin gelem berubah
Aku yo yakin bakal betah

Penulis : Nay_31/05/2020